Koirakuvaus

Teen koirakuvauksia iloisella ja kuitenkin sopivan vakavalla otteella. Kuvaan pääosin Loimaalla ja sen lähiseuduilla, mutta kuvaukset järjestyvät myös kauempana, kuten Porissa, Turussa, Salossa tai Tampereella.

Koiravalokuvauksessa minulle kuvaajana onnistunut kuva on sellainen, joka paljastaa jotakin koiran luonteesta ja siitä arkipäivän kaverista, jonka vieressä on mukava istuskella iltaisin sohvalla. Toisaalta, joskus on myös ihan okei vain näyttää söpöltä kuvissa. Koirilla se tuntuukin käyvän ihan luonnostaan.

Voit varata ajan koirakuvaukseen, minkä jälkeen mietitään koirallesi sopiva kuvausmiljöö ja ajankohta. Kuvattavan ei tarvitse osata tassuilla seisontaa tai sen kummempia temppuja (vaikka ei niitäkään toki kielletä tekemästä). Riittää, kun on vain oma valloittava itsensä.

Hinnasto koirakuvauksille

Lisäkuvat koevedoksista 15€/kpl. Hinnat sisältävät alv. 24%. Kuvauspakettien hintaan sisältyvät myös matkakulut Loimaan seudulla (Loimaa + 20km säteellä). Ylimenevät kilometrit 0,40€/km.

Voit varata ajan kuvaukseen laittamalla sähköpostiin kyselyä. 

Kuvausten kesto on viitteellinen arvio. Kuvauksissa mennään koiran ehdoilla ja jaksamisen mukaan. Ulkokuvaukset sovitaan aina säävarauksella, joten huomaathan, että sovittua aikaa voidaan joutua siirtämään sään tai sairastapauksen vuoksi.

Kuvausten jälkeen toimitan kuvista koevedokset ja laskun Ukko.fi -laskutuspalvelun kautta, viimeistään viikon kuluttua kuvauksista. Koevedoksista voitte valita itse mieleiset kuvat. Vedoksista voi tilata myös lisäkuvia, jolloin niiden hinta on 15€/kpl.

Kuvat käsitellään ja toimitetaan kahdessa eri koossa: painokelpoisena versiona sekä someen tarkoitettuna nettiversiona, jonka kulmassa on siro vesileima. Toimitan kuvista sekä värilliset että mustavalkoiset versiot. Käsittelen kuvat kahden viikon sisällä kuvavalintojen saapumisesta. Valmiit kuvat ovat ladattavissa omalle koneelle sähköpostiin toimitetun linkin takaa. Kuvat ovat ladattavissa omalle koneelle viikon ajan niiden toimituksesta.

Kysy lisää sähköpostilla.